Jeg er 51 år og har skoliose i lænde, som jeg indtil for et par år siden har kunnet holde i skak med træning, regelmæssig massage, og i perioder besøg hos kiropraktor.

Jeg startede med at få behandlinger hos Nanna for et år siden mens hun stadigvæk var 3. års studerende på Body SDS uddannelsen.

Jeg var på det tidspunkt i en livskrise, og det satte sig som spændinger og smerter i min krop på en måde, jeg aldrig havde oplevet før.Body SDS har en holistisk tilgang, så udover at jeg hurtigt fik det bedre fysisk, har jeg også fået en dyb indsigt i sammenhængen mellem min krop og psyke.

Det er fantastisk, hvad BODY SDS behandlingssystemet kan i sig selv-men det udfolder sig kun i hænderne på en dygtig behandler.Det er Nanna, hun kan ganske enkelt udrette magi!

Mine varmeste anbefalinger til Nanna…jeg fortsætter helt sikkert med at komme på klinikken fremover.

Kærlig hilsen fra Charlotte

 

 

Jeg har kronisk stress med betydelige konsekvenser for min krop bla. i form af spændinger og fastlåsninger af skulder/nakke og lænd. Nanna har tydeliggjort for mig, at mit psykiske velvære har stor betydning for min fysik. Med sin stærke intuition og en varm og umiddelbar interesse for at udforske min situation sammen med mig, har Nanna arbejdet tåldmodigt med min krop mens hun taler sig ind i min aktuelle problemstilling. Hver eneste behandling har givet min krop forløsning og jeg har fået ny viden med. Det har indebåret gråd, men har udvidet min horisont, at Nanna kan kæde aktuelle fysiske reaktioner sammen med psykiske påvirkninger fra min opvækst og i mit arbejdsliv. Jeg har gået i BODY SDS behandlinger gennem hele 2019, mit samarbejde med Nanna har givet stor mening og jeg vil varmt anbefale hende som terapeut.

Dorthe 59 år

 

Jeg har gået til Body-SDS i ca otte år, de sidste fire år hos Nanna.Formålet med mine behandlinger er at få fjerner fysiske- og til dels psykiske blokeringer, og dermed få energien til at flyde frit i min krop.

Jeg oplever Nanna som en meget kompetent behandler, der interesserer sig levende for sit fag og for det menneske hun har “mellem sine hænder”  Jeg mærker i forbindelse med mine behandlinger ikke blot at få fjernet fysiske spændinger, men også at få “tvistet” udfordringer af mere privat karakter – i det omfang jeg selv ønsker at dele.

Krop og sjæl er dybt forbundne, og er der uforløste psykiske spændinger, risikere man ar de giver sig udslag i fysiske sygdomme.

Nanna er både en stor menneskekender og en dygtig behandler. Jeg går altid fra hendes klinik som en “lettere” og bedre udgave af mig selv.

Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

Sia Maria Fjellvang  Tandlæge og Klinisk underviser.

 

 

Nanna har præcis den helheds-forståelse, som man forbinder med Body SDS. Jeg startede hos Nanna i forbindelse med min genoptræning efter en diskusprolaps i nakken, men er fortsat med jævnlige reparations-besøg. Mere end en gang er jeg blevet forundret over hvordan en ømhed eller stivhed et sted skyldes spændinger et helt andet sted. Ligesom man jævnlig får gode råd til hvordan man passer bedre på sig selv i dagligdagen. Du er i gode hænder hos Nanna.

Anders Brandt, Civilingeniør.

 

Kære Nanna. Jeg blev anbefalet af en veninde. Siden har jeg anbefalet dig videre til flere. Du har behandlet min mand, min søn og mig. Det har du fordi du kan og gør noget helt særligt, det ekstra som gør, at jeg føler mig i de tryggeste hænder hos dig. Det er tydeligt at mærke dit nærvær din professionelle evne til at ville hjælpe på flere niveauer. Du har hjulpet mig til at have fokus på kroppens signaler og tage dem alvorligt. Du er altid god for en masse råd om tilskud af div og om særlige fokus punkter som kunne være fordrende at arbejde med fremadrettet. Du udfordre tilpas både fysisk og psykisk i din behandling. jeg vil altid anbefale dig videre.

KH Cecilie.

 

Nanna er en fantastisk behandler! Jeg har gået fast til Body SDS i mange år og var så heldig at få Nanna anbefalet allerede da hun var under uddannelse. Det er tydeligt at Nannas store erfaring og hendes rolige form giver hende evner til hurtigt at finde frem til at få een til at slappe af- så behandlingen kan komme i dybden. Jeg har derfor anbefalet både venner og bekendte til Nanna igennem årene og kun hørt positive tilbagemeldinger. I mit eget forløb med operation og behandling for brystkræft har Nannas behandlinger været uundværlige! Hvis Body SDS skal virke, så er det afgørende at man har tillid til ens behandler og formår at slappe af. Nanna besidder både den ro og de kompetencer der gør, at hun er en af de mest kompetente behandler jer har mødt. Hermed gives mine varmeste anbefalinger videre.

Malene Brandt, CSR & Corporate Relationship Manager hos WWF Verdensnaturfonden.