Mit navn er Nanna Sille Too Hungeberg

  • Uddannet kropsterapeut ved Body SDS i 2019
  • Har behandlet klienter siden 2016
  • Født i 1973 og har 3 børn (som er 24, 23 og 10 år).
  • Bosat i Hellerup.
  • Arbejdsbaggrund: Sportsmassør og årelange erfaringer som kommunalansat plejemor, dagplejemor og pædagog ved offentlige institutioner.
  • Lever et aktivt liv med fokus på sundhed og velvære.

 

Min egen vej ind i Body SDS var efter en fysisk skade og deraf længerevarende sygemelding. Jeg prøvede forskellige behandlingsformer som fysioterapi, massage, zoneterapi og akupunktur uden den store og vedvarende effekt. Da jeg kom i hænderne på en dygtig Body SDS behandler at jeg oplevede en mærkbar forskel ikke kun fysisk, men også psykisk – Det gik op for mig at der er meget større sammenhæng mellem vores fysiske og psykiske krop end jeg først havde troet.

Jeg har i mit liv altid brændt for at hjælpe andre mennesker til at forbedre deres livskvalitet og opnå deres bedste potentiale. Ydermere hjælper jeg de  klienter som ønsker det med at arbejde på at opnå deres drømme og opnå deres personlige og professionelle mål. Det er en udviklingsproces hvori det mest essentielle er at lære vejen til at komme ind til sin indre kerne og turde at give slip.

Body SDS er en terapiform, som jeg er stolt af at kunne give videre til mine klienter der i hver deres forløb har fået forøget livskvalitet både fysisk og psykisk.

Under en behandling er det individuelt hvilke problematikker, som mine klienter kommer med. Det er alt sammen noget, som vi inden behandlingen snakker om.

 

Jeg glæder mig til at møde dig

NannaSille